Bedrijven

Je team uitbreiden met een meertalige HR, sales, legal of marketing assistent? Op zoek naar een executive assistant als je sterke rechterhand? Arcadius vult je admin vacatures in met een persoonlijke toets. Wij selecteren, rekruteren en outsourcen met de focus op professionele assistenten en administratieve professionals in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

Betrokken rekrutering en outsourcing.

Let’s connect! 
Dankzij 25 jaar ervaring in rekrutering en detachering van administratieve talenten spreekt Arcadius de taal van CEO’s, managers en teamverantwoordelijken. Op zoek naar een meertalige assistent om tijdelijk of vast je directieteam, HR management of marketingdepartement naar een hoger niveau te tillen? Alles start met de juiste connectie tussen het bedrijf en de kandidaat. Arcadius gaat beredeneerd, betrokken en empathisch op zoek naar jouw nieuwe collega. #perfectmatch

Efficiënt personeel zoeken en vinden.

Let’s talk!
Tijdens een intake op jouw kantoor luisteren we aandachtig naar de functievereisten met oog voor je bedrijfscultuur en de nodige soft skills. Dan start onze online en offline zoektocht naar de perfecte medewerker - vast of projectmatig - via cv screening, interviews, reference checks en competentietesten. We stellen enkel kandidaten voor waarin we 100% geloven zodat de sollicitaties snel ingepland kunnen worden. Match of geen match? Wij houden onze communicatielijnen open en transparant. #passiondriven

Ik heb een vacature en wil graag kennismaken

Selectie, rekrutering en outsourcing in Brussel.

Arcadius legt de lat hoger!

Groot bereik 

We staan al 25 jaar in contact met ambitieuze assistenten in de regio Brussel en Brabant. Ons online en offline netwerk is indrukwekkend en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe cv’s. We zoeken ruim, maar contacteren selectief.

Gespecialiseerd

Van customer service, over purchase assistant, tot chief of staff. Assistant profielen hebben voor ons geen geheimen. Wij gaan met kennis van zaken op zoek naar permanente of tijdelijke versterking voor je team.

Geëngageerd 

Arcadius doet niet aan dertien in een dozijn cv’s presenteren, maar gaat voor die ene authentieke match tussen klanten en kandidaten. Onze persoonlijke aanpak is dé onderscheidende factor in de rekruteringsmarkt. 

“Dankjewel om ons voor te stellen aan de perfecte kandidate.
Vandaag heeft ze haar arbeidsovereenkomst ondertekend en wij hebben veel zin in de samenwerking.
We hebben een super goed gevoel bij haar en geloven dat ze de job naar een hoger niveau zal tillen.”

Recruitment, outsourcing, assessment voor admin jobs.

Stuur ons jouw vacature en motivatie!
Jouw sollicitanten schrijven een cv met motivatiebrief? Wij verwachten van onze opdrachtgevers ook dat ze hun vacature onderbouwen met een functiebeschrijving en een sterk bedrijfsprofiel. Dit geeft de kandidaten alvast een inkijk in het DNA van je bedrijf waardoor we sneller kunnen inspelen op de cultural fit. Wil je een assessment organiseren? Is het een vaste aanwerving of heb je tijdelijke ondersteuning nodig? Afhankelijk van je vraag, antwoorden we met sterke kandidaten die je vast kan aanwerven of inschakelen met een outsourcingcontract van bepaalde duur. 

Start rekrutering Start outsourcing Start assessment

Inloggen

Arcadius gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.