Kandidaten

Kandidaten

Ben jij een junior of senior assistant of administratieve professional? Heb jij oog voor detail, een passie voor planning en zin in een verantwoordelijke job? Met een mooi cv onder de arm, zien veel bedrijven jou graag komen. Maar hoe vind je in het ruime aanbod aan business support, management support en administratieve jobs net jouw droomjob?

Welkom bij selectiekantoor Arcadius!

Nice to meet YOU!

Arcadius is al 30 jaar een naam in de rekrutering en selectie van meertalige support en administratieve profielen. Wij zetten je op weg naar die ene topjob met toekomstperspectief. Onze succesformule? Passie voor ons vak en passie voor jou. Wij denken voor we doen en stellen je niet voor bij vijftig bedrijven. We presenteren je veel liever op een blaadje bij dat ene toffe bedrijf dat jouw professionele skills waardeert en waar je ook nog eens goed in het team past. #connectingtalent

Vacatures voor enthousiaste assistants.

Nice to see YOU!

Personal assistant, executive assistant, HR officer, marketing assistant, legal assistant, sales assistant, office manager, customer service officer, project assistant, Elke vacature wordt met veel expertise, ervaring en warmte ingevuld door Arcadius. Wij zoeken junior en senior assistants die net als wij vol voor hun job willen gaan. Die bereid zijn om te leren en een streepje teamspirit appreciëren. #passiondriven

Selectie, rekrutering en outsourcing in Brussel.

Arcadius legt de lat hoger!

Bevlogen

Wij hebben ons favoriet werkdomein gevonden, en dat is toevallig ook het jouwe. We spitsen ons al 30 jaar toe op business support, management support en administratieve functies wat maakt dat we zonder veel woorden precies begrijpen wat je zoekt en wat bij jouw profiel past.

Betrokken

Bij Arcadius ben je geen nummer. Na het lezen van je cv nemen we de tijd om je écht te leren kennen. We grijpen je persoonlijke en professionele wensen met beide handen beet en gidsen je – op jouw tempo – naar een job die zit als gegoten.

Bereikbaar

Vacature toelichten via videocall, opvolgmailtje sturen, bellen na je sollicitatie? Evident! Als je nog aan het werk bent, kunnen we ook digitaal meeten: ’s ochtends, tijdens je lunchpauze of na je werk. Je vaste Arcadius-adviseur is op en top flexibel.

Solliciteren voor een job als assistant? Stuur ons jouw cv en motivatie!

We starten met een uitgebreide kennismaking bij ons op kantoor of plannen een virtuele meeting in. Welke ervaringen heb je? Waarom wil je je werkplek verlaten? Wat verwacht je van een nieuwe werkomgeving? Welke ambities wil je vervullen? En wat zijn jouw persoonlijke waarden? We nemen écht de tijd om jou en je dromen te leren kennen. 

Zien we een ‘perfect fit’, dan stellen we je voor aan het bedrijf en leggen we je sollicitatiegesprek vast. Wij bereiden het gesprek samen met je voor, plannen tussendoor soms online testen en trakteren je op tips voor je interview. 

Job gescoord? Proficiat! We staan je bij tijdens contract- en loononderhandelingen en helpen je het voorstel goed te begrijpen. Ben je niet weerhouden? Geen zorgen, we geven je nuttige feedback waar je uit kan leren. We begeleiden je ook heel graag verder en kijken mee uit naar nieuwe opportuniteiten.

Testimonials

Feedback van onze kandidaten