Over ons

Kennis. Ervaring. Focus.

Arcadius is al meer dan 25 jaar dé specialist in werving en selectie van managementondersteunende profielen. Ervaring die resulteert in vakkennis én in mensenkennis. 

Onze focus is onze sterkte! Onze kennis en ervaring, een troef! De sector van executive assistants en office support profiles heeft voor ons geen enkele blinde vlek. Wij zijn zelf drietalig en vertrouwd met het vakjargon. We hebben een groot netwerk en een indrukwekkend klantenportfolio. Door de assistent vacatures die we vast of tijdelijk invullen, helpen we ambitieuze bedrijven en kandidaten in Vlaams-Brabant, Brussel en Waals-Brabant groeien en bloeien. #successmindset

Klik. Match. Chemie.

We starten elke rekrutering met een kennismaking, liefst met een lekkere kop koffie. We bespreken de facts en figures, maar duiken even graag in je unieke DNA.

Ben jij een junior executive assistant of run je een middelgrote onderneming met 200 medewerkers? Wie aanklopt bij Arcadius krijgt altijd maatwerk. We verliezen de persoonlijke klik tussen een medewerker en een bedrijf nooit uit het oog. Die onderlinge chemie maakt dat een aanwerving slaagt of faalt. Hoe is de sfeer op de werkvloer? Wat met de woon-werkbalans? We verbinden niet blindelings, maar halen alles uit de kast voor een duurzame match. Recruitment en outsourcing met een sterke human touch! #connectingtalent

Geduld. Passie. Empathie.

Arcadius luistert, zoekt en vindt in een sfeer van vertrouwen. We engageren ons niet voor een snelle invulling of voorstelling van een vacature. Wij anticiperen en connecteren op lange termijn.

Ons kernteam loopt over van passie en werkt vanuit Diegem, vlakbij Brussels Airport, dag in dag uit voor een selecte groep bedrijven in Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Een nauwe samenwerking waar empathie, geduld en transparantie de sleutelingrediënten zijn. Ook onze kandidaten zijn zoveel meer dan een digitaal cv. Wij nemen de tijd voor een grondige kennismaking waarbij we oog en oor hebben voor soft en hard skills. Iedere sollicitant en ieder bedrijf is 100% uniek! #passiondriven

Neem contact op!

Ons team

Kristel Vandevenne

INhoud

Managing Director

#PositiveFocus #DownToEarth #NeverLoseYourSenseOfWonder #GenuineRespect #JustLoveLazySundays

“Challenges are what make life interesting. Overcoming them is what makes life meaningful.”

kristel@arcadius.be
+32 2 709 72 65

Bezoek mijn LinkedIn pagina

Maureen Kanters

INhoud

Talent Recruiter

#WorkHardPlayHard #EmpathyInAction #OptimismOverload #StriveForSuccess

“Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful.”

maureen@arcadius.be
+32 2 709 72 63

Bezoek mijn LinkedIn pagina

Anna Couck

Enter

Administration

#PositiveThinking #SmallStepsBigProgress #NeverGiveUp #LanguageLover #ShopLocal

"There is no success like failure and failure is no success at all."

administration@arcadius.be
+32 2 709 72 57

Bezoek mijn LinkedIn pagina

Ons engagement

Arcadius Outsourcing is officieel gecertificeerd door WEConnect International als onderneming in handen van en geleid door een vrouw. WEConnect is een toonaangevend initiatief voor diversiteit van leveranciers dat de verbinding van vrouwelijke ondernemers bevordert.

Arcadius is trotse sponsor van Plan International, een organisatie die wereldwijd kinderrechten en gelijkheid voor meisjes verbetert.