Bedrijven

Bedrijven

Je team uitbreiden met een meertalige HR, sales, legal of marketing assistent? Op zoek naar een executive assistant als je sterke rechterhand? Arcadius vult je admin vacatures in met een persoonlijke toets. Wij selecteren, rekruteren en outsourcen met de focus op professionele assistenten en administratieve professionals in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

Betrokken rekrutering en outsourcing.

Let’s connect! 

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring in rekrutering en detachering van administratieve talenten spreekt Arcadius de taal van CEO’s, managers en teamverantwoordelijken. Op zoek naar een meertalige assistent om tijdelijk of vast je directieteam, HR management of marketingdepartement naar een hoger niveau te tillen? Alles start met de juiste connectie tussen het bedrijf en de kandidaat. Arcadius gaat beredeneerd, betrokken en empathisch op zoek naar jouw nieuwe collega. #connectingtalent

Efficiënt personeel zoeken en vinden.

Let’s talk!

Tijdens een intake (virtueel of live in jouw kantoren) luisteren we aandachtig naar de functievereisten met oog voor je bedrijfscultuur en de nodige soft skills. Dan start onze online en offline zoektocht naar de perfecte medewerker – vast of projectmatig – via cv screening, interviews, reference checks en competentietesten. We stellen enkel kandidaten voor waarin we 100% geloven zodat de sollicitaties snel ingepland kunnen worden. Match of geen match? Wij houden onze communicatielijnen open en transparant. #passiondriven

Let's connect!

Selectie, rekrutering en outsourcing in Brussel.

Arcadius legt de lat hoger!

Groot bereik

We staan al meer dan 25 jaar in contact met ambitieuze assistenten in de regio Brussel en Brabant. Ons online en offline netwerk is indrukwekkend en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe cv’s. We zoeken ruim, maar contacteren selectief.

Gespecialiseerd

Van customer service, over purchase assistant, tot chief of staff. Assistant profielen hebben voor ons geen geheimen. Wij gaan met kennis van zaken op zoek naar permanente of tijdelijke versterking voor je team.

Geëngageerd

Arcadius doet niet aan dertien in een dozijn cv’s presenteren, maar gaat voor die ene authentieke match tussen klanten en kandidaten. Onze persoonlijke aanpak is dé onderscheidende factor in de rekruteringsmarkt.

Recruitment, outsourcing, assessment voor admin jobs.

Jouw sollicitanten schrijven een cv met motivatiebrief? Wij verwachten van onze opdrachtgevers ook dat ze hun vacature onderbouwen met een functiebeschrijving en een sterk bedrijfsprofiel. Dit geeft de kandidaten alvast een inkijk in het DNA van je bedrijf waardoor we sneller kunnen inspelen op de cultural fit. 

We starten met een uitgebreide kennismaking bij jou op kantoor of plannen een virtuele meeting in. We nemen écht de tijd om je bedrijf, je vacature en je verwachtingen te leren kennen en te begrijpen. Wil je een assessment organiseren? Is het een vaste aanwerving of heb je tijdelijke ondersteuning nodig? Afhankelijk van je vraag, gaan wij online en offline op zoek naar kandidaten die grondig gescreend worden. 

Op zoek naar meertalige office support?

Stuur ons jouw vacature en motivatie!

Sterke kandidaten

We stellen je enkel sterke kandidaten voor die in je volledige plaatje passen en die je vast kan aanwerven of inschakelen met een outsourcingcontract van bepaalde duur. Zie je een ‘perfecte klik’, dan regelen wij een gesprek. Wij begeleiden jou doorheen het hele proces en houden de vinger aan de pols bij de kandidaat. 

Kandidaat gevonden? Proficiat! We staan je bij om tot een overeenkomst te komen en houden ook na de aanwerving contact met jou en de kandidaat om de samenwerking op te volgen. Heb je geen geschikte kandidaat gevonden? Geen zorgen, we geven je nuttige feedback waar je uit kan leren. We begeleiden je ook heel graag verder en kijken mee uit naar nieuwe kandidaten. 

Testimonials

Ervaringen met Arcadius