Spontaan solliciteren?

Spontaan solliciteren

Klaar voor een nieuwe job als office support in de regio Brussel, Vlaams-Brabant of Waals-Brabant? Samen met een ervaren partner op zoek naar een vacature voor assistant of office manager waar je je organisatorische skills en communicatieve vaardigheden volledig kan benutten? 

Arcadius begeleidt je in je zoektocht naar de geknipte job!

Toffe jobs voor management en office support professionals.

Duik in onze vacatures of solliciteer spontaan!

Arcadius werkt al meer dan 25 jaar als rekruteringskantoor voor een uitgelezen selectie bedrijven waar het leuk werken is. Komt er een job voor office support of executive assistant in ons vizier? Dan zorgen wij voor de juiste match met de juiste kandidaat. Wil jij volgende keer ook opgenomen worden in onze selectie? Wij horen graag waar je naar op zoek bent en kijken ernaar uit om jou te assisteren in je zoektocht naar werk. #connectingtalent

Hoe werkt spontaan solliciteren?

We kijken of je CV aansluit bij de meertalige office profielen waarin we gespecialiseerd zijn. Na een telefonische screening waarin we ook je talenkennis aftoetsen, nodigen we je uit voor een uitgebreide kennismaking bij ons op kantoor of plannen een virtuele meeting in. Welke ervaringen heb je? Wat verwacht je van een nieuwe werkomgeving? Welke ambities wil je vervullen? En wat zijn jouw persoonlijke waarden? We nemen écht de tijd om jou en je dromen te leren kennen. 

Zien we een ‘perfect fit’, dan stellen we je voor aan het bedrijf en leggen we je sollicitatiegesprek vast. Wij bereiden het gesprek samen met je voor, plannen tussendoor soms online testen en trakteren je op tips voor je interview. 

Job gescoord? Proficiat! We staan je bij tijdens contract- en loononderhandelingen en helpen je het voorstel goed te begrijpen. Ben je niet weerhouden? Geen zorgen, we geven je nuttige feedback waar je uit kan leren. We begeleiden je ook heel graag verder en kijken mee uit naar nieuwe opportuniteiten. 

Start met spontaan solliciteren!

Op welk nummer ben je het best bereikbaar?
Om je profiel te vervolledigen kan je hier ook je persoonlijk cv uploaden
Hier kan je je motivatie of een opmerking achterlaten.

Feedback van onze sollicitanten