Een project consultant aan het woord

Waarom Arcadius?

Sommige klanten willen graag hun administratief team versterken zonder zelf een werknemer in dienst te nemen. Daarom biedt Arcadius naast selectie en rekrutering ook outsourcingoplossingen met project consultants. Maud Scaillet bijvoorbeeld werkt al iets meer dan 2 jaar als administratief assistente, vertaalster en compliance officer bij het farmabedrijf Grünenthal in opdracht van en met een contract voor onbepaalde duur van Arcadius Outsourcing. Hoe zij bij ons terechtkwam, laten we haar zelf vertellen.

De kracht van LinkedIn en meertaligheid

Mijn LinkedIn-profiel en #opentowork-boodschap trokken de aandacht van Kristel. Ze was op zoek naar een meertalige kandidaat voor een specifieke opportuniteit als administratief assistente. Omdat volgens haar mijn profiel perfect aansloot, belde ze me op. Ik was enorm verrast. Sinds mijn studies Vertaler/Tolk was ik altijd op zoek gegaan naar jobs die echt nauw aansloten bij mijn opleiding. Ik had er nooit bij stil gestaan dat een functie als assistente tot de mogelijkheden behoorde. Mijn meertaligheid opende deze onverwachte deur. Elke dag ben ik blij dat ik erdoor ben gewandeld.

“Werken in vast dienstverband via Arcadius Outsourcing geeft me zekerheid.
Mijn huidige opdracht kan jaarlijks herzien worden. Als ze om één of andere reden stopt,
weet ik dat Arcadius voor mij een passende oplossing zoekt.”, zegt Maud.

Liefde op het eerste gezicht

Voor mijn eerste interview bij Kristel was ik heel erg nerveus. Als Franstalige ging ik de uitdaging aan om het gesprek in het Nederlands te doen. Kristel gaf me echt een heel comfortabel gevoel. Het interview verliep dan ook erg vlot. Na een aantal testen (Word, Excel…) mocht ik snel bij Grünenthal langsgaan voor een kennismaking. Het was liefde op het eerste gezicht langs beide kanten! Vanaf het begin was het heel duidelijk dat het over een outsourcing-contract ging. Om elk misverstand te vermijden: ik maak echt helemaal deel uit van het team en ben heel goed geïntegreerd. Mijn job is de voorbije jaren al behoorlijk geëvolueerd qua taken en projecten. Die groei vind ik zelf heel belangrijk.

Supersamenwerking!

Met het team van Arcadius heb ik heel regelmatig contact per mail of telefoon. De samenwerking verloopt echt supergoed. Als er een bezorgdheid of vraag is van mijn kant, reageren ze altijd heel snel. Ook checken ze vaak gewoon in om te vragen hoe het met me gaat. Daarenboven heb ik meestal 2 keer per jaar een face-to-face contactmoment met Kristel. Jaarlijks is er ook een apart evaluatiemoment met Arcadius. Naast een schriftelijke zelfevaluatie en evaluatie door mijn manager, hebben we met z’n allen een gesprek. Dat verliep recent heel erg positief. Mijn missie is dan ook opnieuw met een jaar verlengd!

Ben jij net als Maud op zoek naar een partner om jouw droomjob te vinden en ontdek je graag wat Arcadius voor jou kan betekenen? Surf naar onze website voor meer informatie.

Of ben je op zoek naar administratieve versterking die perfect in jouw team of bedrijf past zonder een extra medewerker in dienst te nemen? Arcadius biedt outsourcingoplossingen voor korte of langdurige opdrachten, vol- of deeltijds. De culturele fit staat steeds voorop! Ontdek hier hoe we voor jou de #perfectmatch zoeken of contacteer ons team via +32 2 709 72 71.

Meer weten? Like en volg ons LinkedInFacebook en Instagram