Personal assistant job

Personal assistant job

Kan je rekenen op zeker 10 jaar ervaring als assistant? Sta je te popelen om in een bruisende business te stappen en de CEO, President of Director maximaal te ontzorgen met je organisatorische en administratieve skills? Arcadius is jouw rechtstreekse ticket naar een nieuwe job als personal assistant.

Is ondersteunen, opvolgen en ontzorgen helemaal jouw ding?

Maak het verschil als personal of executive assistant.
Afspraken inplannen, reizen boeken, prioriteiten stellen, meetings in goede banen leiden, projecten opvolgen, … Een drietalige executive assistant weet deze uiteenlopende taken moeiteloos te combineren. Met de glimlach sta je de General Manager of een andere executive op C-level bij. Je laat je niet uit het lood slaan door naderende deadlines, last-minute annuleringen of buitenlandse businesstrips. Als personal of executive assistant pur sang hou je het hoofd koel en neem je initiatief zodat je manager zich kan focussen op zijn of haar coretaken. Je neemt trouwens niet alleen uitvoerend werk voor je rekening, maar bent ook hét vertrouwelijk klankbord voor je executive. Een nine to five mentaliteit? Allesbehalve! Jij bent toegankelijk voor collega’s van ieder niveau en 100% bereikbaar voor je baas. Vanop het bureau of vanuit je thuiskantoor zet je het bedrijf met stip op nummer één. 

Een job als personal assistant?

Stuur ons jouw vacature en motivatie!

Het loonpakket van een executive assistant onder de loep.

Jouw salaris als personal assistant.
Net zoals geen enkel bedrijf en geen enkel takenpakket te vergelijken is, is het loonpakket van een executive of personal assistant er eentje op maat. Arcadius heeft meer dan 25 jaar ervaring in de rekrutering en outsourcing van toplevel assistants en kan je dus wel een tipje van de sluier lichten.

 • Een maandloon in functie van je anciënniteit en je competenties. Een medior of senior personal assistant verdient maandelijks gemiddeld € 4.000 tot € 5.500 (bruto). Als aanvangssalaris kan je meestal een loon verwachten tussen € 4.000 en € 5.000 (met uitschieters naar € 5.500 of € 6.000)
 • Een dertiende maand
 • Maaltijdcheques
 • Groeps-, hospitalisatie- en medische verzekering
 • Vele sectoren, maar niet allemaal, kunnen je dit aanbieden.
 • Laptop
 • Als personal assistant moet je bereikbaar zijn. Via een bedrijfsabonnement worden je telefoonkosten vergoed. Meestal krijg je ook een smartphone.
 • Flexibele werkuren
 • Woon-werkvergoeding
 • Om levenslang leren te ondersteunen, krijg je de kans om (online of offline) seminaries, trainingen en cursussen te volgen.
 • Thuis werken kan in de meeste bedrijven twee à drie dagen per week, als de agenda van je leidinggevende dit toelaat. De activiteiten op kantoor gaan voor op jouw persoonlijke agenda.
 • Een netto-vergoeding om bijvoorbeeld de kosten van internet thuis te dekken, behoort ook regelmatig tot het pakket van een personal assistant
 • Optioneel: prestatiebonus. Je werkgever kan beslissen haar werknemers een bonus uit te keren.

Afhankelijk van je ervaring zijn extra’s bespreekbaar. Een bedrijfswagen wordt bijvoorbeeld niet standaard aangeboden aan een assistent, wel kan je deze soms na enkele jaren binnen de firma ontvangen als beloning voor je uitstekende geleverde prestaties.

Uitdagende functies voor flexibele en planmatige assistenten.

Onze openstaande vacatures personal assistant
Van vacatures voor mediors, tot jobs voor seniors. Van executive assistant in een farmaceutisch bedrijf tot personal assistant bij een internationale organisatie. Arcadius staat voor jou op de uitkijk en bundelt straffe vacatures voor minstens even straffe assistenten. Duik in de details van onze actuele vacatures of solliciteer spontaan en laat nu al van je horen!

Uitdagende functies voor flexibele en planmatige assistenten.

Stuur ons jouw cv en motivatie!
We kijken of je CV aansluit bij de meertalige office profielen waarin we gespecialiseerd zijn. Na een telefonische screening waarin we ook je talenkennis aftoetsen, nodigen we je uit voor een uitgebreide kennismaking bij ons op kantoor of plannen een virtuele meeting in. Welke ervaringen heb je? Wat verwacht je van een nieuwe werkomgeving? Welke ambities wil je vervullen? En wat zijn jouw persoonlijke waarden? We nemen écht de tijd om jou en je dromen te leren kennen.

Zien we een ‘perfect fit’, dan stellen we je voor aan het bedrijf en leggen we je sollicitatiegesprek vast. Wij bereiden het gesprek samen met je voor, plannen tussendoor soms online testen en trakteren je op tips voor je interview.

Job gescoord? Proficiat! We staan je bij tijdens contract- en loononderhandelingen en helpen je het voorstel goed te begrijpen. Ben je niet weerhouden? Geen zorgen, we geven je nuttige feedback waar je uit kan leren. We begeleiden je ook heel graag verder en kijken mee uit naar nieuwe opportuniteiten.

Volg Arcadius op Facebook en LinkedIn om geen enkele nieuwe vacature te missen.

Solliciteer spontaan!

Op welk nummer ben je het best bereikbaar?
Om je profiel te vervolledigen kan je hier ook je persoonlijk cv uploaden
Hier kan je je motivatie of een opmerking achterlaten.

Feedback van onze kandidaten