Office manager job

Office manager job

Ben jij een organisatorisch toptalent en ben je van alle markten thuis? Sta jij te springen om als Office Manager te zorgen dat alles draait op kantoor en iedereen zijn werk in optimale omstandigheden kan doen? Arcadius is jouw directe verbinding naar een nieuwe job als office manager.

Is organiseren, problemen oplossen en ontzorgen helemaal jouw ding?

Maak het verschil als office manager of office assistant.
Aanspreekpunt  voor het management team of CEO, voorbereiden van de boekhouding, aankopen voor het kantoor, payroll en HR gerelateerde taken, managen van de facilities, algemene administratieve ondersteuning,… Een drietalige office manager weet dit gevarieerd takenpakket vlot te combineren. Met de grootste zorg ben je als het ware de draaischijf van het kantoor. Je werkt zeer autonoom, weet van aanpakken en legt makkelijk contacten. Je engageert je ook graag mee voor diverse projecten zoals bijvoorbeeld een verhuis , nieuwe IT systemen uitrollen of nieuwe suppliers zoeken. 

De functie van Office manager dekt vele ladingen. Lees dus altijd goed de details. De titel wordt gebruikt voor zowel een receptioniste met enkele extra verantwoordelijkheden als de persoon die binnen een kantoor instaat voor algemene diensten als HR, aankoop, voorraadbeheer, finance, facilities, administratie en die dan dikwijls een team van verschillende admin medewerkers als office assistants aanstuurt. Een onoplosbaar probleem? Onbestaand! Jij trekt je plan en zorgt dat alles achter de schermen op wieltjes loopt.

Wil jij graag werken als office manager?

Stuur ons jouw vacature en motivatie!

Het loonpakket van een office manager onder de loep.

Jouw salaris als office manager.
Net zoals geen enkel bedrijf en geen enkel takenpakket te vergelijken is, is het loonpakket van een office manager er eentje op maat. Arcadius heeft 30 jaar ervaring in de rekrutering en outsourcing van toplevel office managers en kan je dus wel een tipje van de sluier lichten.

  • Een maandloon in functie van je anciënniteit en het reële niveau van je verantwoordelijkheden. Als de klemtoon ligt op receptie in combinatie met adminstratieve taken, dan verdient een office manager maandelijks gemiddeld € 2.500 tot € 3.500 (bruto). Heb je in die rol echte eindverantwoordelijkheid of people management, dan kan je eerder een loon verwachten tussen € 3.800 en € 5.000.
  • Een dertiende maand
  • Groeps-, hospitalisatie- en medische verzekering
  • Smartphone en telefoonabonnement.
  • Flexibele werkuren.
  • Woon-werkvergoeding.
  • Om levenslang leren te ondersteunen, krijg je de kans om (online of offline) seminaries, trainingen en cursussen te volgen.
  • Thuiswerken in deze functie is niet zo vanzelfsprekend aangezien veel van de verantwoordelijkheden gelinkt zijn aan wat er op kantoor gebeurt.
  • Optioneel: prestatiebonus. Je werkgever kan beslissen haar werknemers een bonus uit te keren.

Afhankelijk van je ervaring zijn extra’s bespreekbaar. Een bedrijfswagen wordt bijvoorbeeld niet standaard aangeboden aan een office manager, wel kan je deze soms na enkele jaren binnen de firma ontvangen als beloning voor je uitstekende geleverde prestaties.

Boeiende functies voor autonome office managers die van aanpakken weten.

Onze openstaande vacatures office manager en office assistant
Van office assistant tot office manager, van junior tot senior. Een office assistant heeft doorgaans minder verantwoordelijkheden dan een office manager, is jonger en rapporteert mogelijk aan een office manager. Het gaat om meer uitvoerende taken en geen eindverantwoordelijkheid. Arcadius biedt straffe vacatures voor straffe office managers en assistants. Ontdek de details van onze actuele vacatures of solliciteer spontaan!

Solliciteren voor een job als office manager

Stuur ons jouw cv en motivatie!
We kijken of je CV aansluit bij de meertalige office profielen waarin we gespecialiseerd zijn. Na een telefonische screening waarin we ook je talenkennis aftoetsen, nodigen we je uit voor een uitgebreide kennismaking bij ons op kantoor of plannen een virtuele meeting in. Welke ervaringen heb je? Wat verwacht je van een nieuwe werkomgeving? Welke ambities wil je vervullen? En wat zijn jouw persoonlijke waarden? We nemen écht de tijd om jou en je dromen te leren kennen.

Zien we een ‘perfect fit’, dan stellen we je voor aan het bedrijf en leggen we je sollicitatiegesprek vast. Wij bereiden het gesprek samen met je voor, plannen tussendoor soms online testen en trakteren je op tips voor je interview.

Job gescoord? Proficiat! We staan je bij tijdens contract- en loononderhandelingen en helpen je het voorstel goed te begrijpen. Ben je niet weerhouden? Geen zorgen, we geven je nuttige feedback waar je uit kan leren. We begeleiden je ook heel graag verder en kijken mee uit naar nieuwe opportuniteiten.

Volg Arcadius op Facebook en LinkedIn om geen enkele nieuwe vacature te missen.

Solliciteer spontaan!

Op welk nummer ben je het best bereikbaar?
Om je profiel te vervolledigen kan je hier ook je persoonlijk cv uploaden
Hier kan je je motivatie of een opmerking achterlaten.

Feedback van onze kandidaten