Een freelancer vertelt

Waarom Arcadius?

Bij Arcadius vinden we het unieke verhaal van elke kandidaat belangrijk. Daarom laten we graag één van onze freelancers aan het woord. Sabine D’hollander wandelde iets meer dan 5 jaar geleden bij ons binnen voor een sollicitatiegesprek met oog op een vaste functie. Het werd iets helemaal anders … Ze startte kort daarna haar eigen bedrijf LevelUp en werkt al enkele jaren in opdracht van Arcadius Outsourcing. Ontdek haar verhaal en ervaringen als freelance personal/executive assistant.

Een rekruteringskantoor anders dan alle anderen

Via via vernam ik de goede reputatie van Arcadius als selectiekantoor gespecialiseerd in assistentes. Tijdens mijn eerste gesprek merkte ik dadelijk dat de aanpak heel erg persoonlijk en gericht was. De consultant luisterde echt geïnteresseerd naar mijn verhaal en peilde grondig naar mijn wensen, waarden en doelen. Ook ging ze uitgebreid in op het soort manager waar ik me als assistente goed bij voelde. Natuurlijk moest ik, zoals elders, ook taal- en competentietesten afleggen. Toch voelde het allemaal helemaal anders. Ik was geen nummer. Mijn verhaal werd gehoord.

“Het is hun manier van werken die het hem doet. Ze luisteren echt naar je verhaal
en je wensen. Het is een heel persoonlijke en menselijke aanpak die een groot
gevoel van vertrouwen geeft”, zegt Sabine D’hollander van LevelUp.

Ik, zelfstandige? Van een ver-van-mijn-bed-show tot let’s do it!

Na een carrière van meer dan 20 jaar als personal/executive assistant in loondienst kreeg ik plots ongepland de mogelijkheid om een nieuw pad te bewandelen als zelfstandige. Als freelancer gaat er een hele wereld voor je open. Je hebt een enorme waaier aan mogelijkheden, immense vrijheid, ongekende flexibiliteit aan werkomgeving en bedrijfscultuur. Als bonus krijg je nog een grote variatie van werk. Wat begon met 1 klein project, is na 5 jaar uitgegroeid tot een groot persoonlijk succesverhaal. Snel na mijn gesprekken bij Arcadius volgde één van mijn leukste opdrachten. Daar ben ik hen heel erg dankbaar voor.

Heel tevreden doe ik elke dag wat ik graag doe

Als personal/executive assistant breng ik mijn passie om mensen te ondersteunen elke dag tot leven. Het zorgen voor anderen zodat zij zich 100% kunnen toeleggen op hun job, dat is mijn missie. Arcadius matchte me met een bedrijf dat helemaal aansluit bij mijn waarden. Ook al ben ik freelancer, ik maak integraal deel uit van het team. Al meer dan 5 jaar vervul ik opdrachten binnen verschillende departementen van hetzelfde bedrijf. Het klikt langs beide kanten.

Allemaal rozengeur en maneschijn?

Door hun ervaring en manier van matchen kwam ik in een bedrijf terecht waar ik me dadelijk goed voelde. Arcadius beschikt over een groot netwerk van topklanten die je anders zelf in je eentje moet zoeken en soms ook moeilijker toegang toe krijgt. In opdracht werken betekent natuurlijk wel dat je een bepaalde commissie op je uur/dagtarief afstaat. Langs de andere kant heb je wel betalingszekerheid binnen een correcte termijn. Na 5 jaar is er een echte vertrouwensband gegroeid tussen Arcadius en mezelf. Ik weet wat ik aan hen heb en omgekeerd.

Ben jij net als Sabine freelancer en wil je graag ontdekken wat Arcadius Outsourcing voor jou kan betekenen? Surf naar onze website voor meer informatie.

Of ben je op zoek naar een ervaren en meertalige administratieve support professional die perfect bij jouw team past? Arcadius biedt volledig flexibele oplossingen op maat van jouw bedrijf. Ontdek ze hier of contacteer ons team via +32 2 709 72 71.

Meer weten? Like en volg ons op LinkedIn of Facebook.