Personal Assistant job

Kan je rekenen op zeker 10 jaar ervaring als assistant? Sta je te popelen om in een bruisende business te stappen en de CEO, President of Director maximaal te ontzorgen met je organisatorische en administratieve skills? Arcadius is jouw rechtstreekse ticket naar een nieuwe job als personal assistant.

Is ondersteunen, opvolgen en ontzorgen helemaal jouw ding?

Maak het verschil als personal of executive assistant.
Afspraken inplannen, reizen boeken, prioriteiten stellen, meetings in goede banen leiden, projecten opvolgen, … Een drietalige executive assistant weet deze uiteenlopende taken moeiteloos te combineren. Met de glimlach sta je de General Manager of een andere executive op C-level bij. Je laat je niet uit het lood slaan door naderende deadlines, last-minute annuleringen of buitenlandse businesstrips. Als personal of executive assistant pur sang hou je het hoofd koel en neem je initiatief zodat je manager zich kan focussen op zijn of haar coretaken. Je neemt trouwens niet alleen uitvoerend werk voor je rekening, maar bent ook hét vertrouwelijk klankbord voor je executive. Een nine to five mentaliteit? Allesbehalve! Jij bent toegankelijk voor collega’s van ieder niveau en 100% bereikbaar voor je baas. Vanop het bureau of vanuit je thuiskantoor zet je het bedrijf met stip op nummer één. 

Het loonpakket van een executive assistant onder de loep.

Jouw salaris als personal assistant.
Net zoals geen enkel bedrijf en geen enkel takenpakket te vergelijken is, is het loonpakket van een executive of personal assistant er eentje op maat. Arcadius heeft 25 jaar ervaring in de rekrutering en outsourcing van toplevel assistants en kan je dus wel een tipje van de sluier lichten. 

 • Een maandloon in functie van je anciënniteit en je competenties. Een medior of senior personal assistant verdient maandelijks gemiddeld € 4.000 tot € 5.000 (bruto). Als aanvangssalaris kan je meestal een loon verwachten tussen € 3.800 en € 4.500.
 • Een dertiende maand
 • Maaltijdcheques
 • Groeps- en hospitalisatieverzekering
 • Ecocheques. Vele sectoren, maar niet allemaal, kunnen je dit aanbieden.
 • Laptop
 • Telefoonabonnement. Als personal assistant moet je bereikbaar zijn. Via een bedrijfsabonnement worden je telefoonkosten vergoed. Soms krijg je ook een smartphone.
 • Flexibele werkuren
 • Woon-werkvergoeding
 • Opleidingsaanbod. Om levenslang leren te ondersteunen, krijg je de kans om (online of offline) seminaries, trainingen en cursussen te volgen.
 • Telewerk. Thuis werken kan in de meeste bedrijven één dag per week, als de agenda van je leidinggevende dit toelaat. De activiteiten op kantoor gaan voor op jouw persoonlijke agenda.
 • Optioneel: prestatiebonus. Je werkgever kan beslissen haar werknemers een bonus uit te keren.

Afhankelijk van je ervaring zijn extra’s bespreekbaar. Een bedrijfswagen wordt bijvoorbeeld niet standaard aangeboden aan een assistent, wel kan je deze soms na enkele jaren binnen de firma ontvangen als beloning voor je uitstekende geleverde prestaties.

“Mijn eerste week is goed verlopen. Ik heb een leuke klik met mijn collega.
Het lukt ook vrij goed om alle nieuwe informatie te verwerken.
Verder wil ik jullie persoonlijk bedanken voor alle goede zorgen en om zo'n goede match voor mij te vinden.
Jullie zijn echt toprecruiters!”

Uitdagende functies voor flexibele en planmatige assistenten.

Onze openstaande vacatures personal assistant
Van vacatures voor mediors, tot jobs voor seniors. Van executive assistant in een farmaceutisch bedrijf tot personal assistant bij een internationale organisatie. Arcadius staat voor jou op de uitkijk en bundelt straffe vacatures voor minstens even straffe assistenten. Duik in de details van onze actuele vacatures of solliciteer spontaan en laat nu al van je horen!

Vacatures in de spotlights

Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Solliciteren voor een job als executive assistant?

Stuur ons jouw cv en motivatie!
We starten met een uitgebreide kennismaking bij ons op kantoor of plannen een virtuele meeting in. Welke ervaringen heb je? Waarom wil je je werkplek verlaten? Wat verwacht je van een nieuwe job? Welke ambities wil je vervullen? En wat zijn jouw persoonlijke waarden? 

Vervolgens testen we je online op enkele vakcompetenties. Zien we een ‘perfect fit’, dan stellen we je voor aan het bedrijf en leggen we je sollicitatiegesprek vast. Wij bereiden het gesprek samen met je voor en trakteren je op tips voor je interview. 

Job als personal assistant gescoord? Proficiat! Ben je niet weerhouden? Geen zorgen, we begeleiden je heel graag verder en kijken actief mee uit naar nieuwe opportuniteiten. 

TIP | Volg Arcadius op Facebook en LinkedIn om geen enkele nieuwe vacature te missen.

“Dankzij jou ga ik een nieuwe uitdaging aan. Hartelijk dank voor de vlotte contacten,
je vriendelijkheid, de degelijke informatie, je goede feedback en de snelle opvolging.
Het was zeer fijn je te ontmoeten."

Inloggen

Arcadius gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.