Arcadius
Arcadius

Arcadius is een hooggespecialiseerd rekruterings- en outsourcingbureau dat zich al sinds 1994 volledig toelegt op managementondersteunende profielen. Onze consultants staan voor constante kwaliteit en persoonlijke service waarbij zowel de opdrachtgever als de kandidaat centraal staan. Ze hebben jarenlange expertise in de rekrutering, selectie en outsourcing van management assistants en doen er alles voor om de juiste match te vinden tussen werkgever en werknemer.

Wat we geloven

We geloven niet dat je de beste kan zijn in alles en daarom leggen we ons uitsluitend toe op managementondersteunende functies. Daar ligt onze sterkte en daarin hebben we solide expertise opgebouwd.

We houden onze communicatielijnen kort. De consultant die de opdracht met u bespreekt, is ook de recruiter. Eén contactpersoon dus, die zowel de opdrachtgever als de kandidaten volledig op de hoogte houdt van de gang van zaken.

De Brusselse rand is onze thuis en Groot-Brussel is ons werkgebied. Zo zijn we nooit ver van onze opdrachtgevers.

En ten slotte zijn we ervan overtuigd dat een goede management assistant een echte meerwaarde is voor het management: strong assistants • better management.


Sinds 2012 steunt Arcadius een Plan Kind in Ethiopië (www.planbelgie.be).

May we introduce ourselves
Arcadius gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.