Arcadius
Arcadius
Focus on Vacancies
inWatermael-Boitsfort

Technisch administratief assistent(e)

New!

Your function

Je biedt administratieve en commerciële ondersteuning aan de collega's van de technische afdeling bij het samenstellen van aanbestedingsdossiers en offerteaanbiedingen. Je hoeft geen technische vakkennis te hebben, je zal de dossiers en offertes aan de hand van een template samenstellen.

Je zal de volgende hoofdtaken hebben:

  • het opstellen van offertes en brieven
  • het maken van eenvoudige vertalingen
  • administratieve medewerking aan de projectleiders bij het opmaken van aanbestedingsdossiers, het aanvragen van plannen, het aangeven van de werven en de arbeiders, het registreren van de werkzaamheden van onze arbeiders in verschillende programma’s, het opmaken van bestelbonnen

Your profile

  • Heb je een bacheloropleiding achter de rug en ben je op zoek naar een eerste job of beschik je over een secundaire diploma en een eerste ervaring binnen de administratieve wereld?
  • Heb je affiniteit met de technische wereld?
  • Ben je vlot tweetalig (NL/FR) zowel gesproken als geschreven?
  • Zijn Word, Excel, Powerpoint en Outlook je beste vrienden ?
  • Ben je flexibel, open, vriendelijk, klant-en resultaatgericht?

Solliciteer vandaag en maak kans op een snelle opstart, jij hebt wat wij zoeken!

Our client

Onze klant maakt deel uit van een internationale groep, één van de Europese leiders in de bouwsector en in concessies voor openbare werken. Het bedrijf is gelegen in Neder-Over-Heembeek op enkele meters van een busstation.

Our client offers

Onze klant biedt je een interessante verloning (max 2.700 euro) met maaltijdcheques, ecocheques, eindejaarscheques en hospitalisatie- en groepsverzekering, 12 ADV-dagen, transportvergoeding, enz...

Motivatie, vlotte talenkennis en leergierigheid is belangrijker dan ervaring: je geniet van een korte opleiding binnen het bedrijf.

Je komt in een ervaren en gedreven team terecht. Je krijgt er de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het reeds vermelde takenpakket kan zeker nog groeien in functie van je competenties en eigen wensen.

Location

1120 Brussel

Publication date

09-10-2019

Consultant

Wahiba Tehraoui
T: (0) 2 7097 263


Discuss your career options with us
Arcadius uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.