Arcadius
Arcadius

Vacatures in de spotlights

Brussels (Nord)
Brussels European quarter
Brussel centrum

Arcadius voor kandidaten

Klaar voor de volgende stap in je professionele loopbaan? Weet je wat je wilt en ga je er dan ook helemaal voor? Heb je skills om U tegen te zeggen, ben je meertalig en zit aanpakken je in het bloed? Dan kunnen jij en Arcadius wat voor elkaar betekenen.

Wij zijn een gespecialiseerd rekruterings- en outsourcingbureau, dat sinds 1994 de beste management assistants en support staff aanwerft voor permanente jobs bij zijn klanten. In het geval van outsourcing kom je vast op onze payroll en werk je voor langlopende projecten bij onze opdrachtgevers.

Het begint allemaal met een uitgebreide kennismaking. In een persoonlijk gesprek schetsen we een beeld van je persoonlijkheid, je kwaliteiten, je ambities en je professionele potentieel. Op basis hiervan geven we je loopbaanadvies en begeleiden we je doorheen onze vacatures bij diverse opdrachtgevers.

Tijdens dit hele traject kun je vanzelfsprekend rekenen op de expertise en professionele feedback van je consultant. Maar ook daarna blijven we graag op de hoogte van wat er in je professionele leven gebeurt, want hoe beter we elkaar kennen, des te meer kunnen we voor elkaar betekenen.

Voel je je aangesproken? Neem alvast een kijkje in ons "Career centre" voor het overzicht van de vacatures of stuur ons een spontane kandidatuur.

Arcadius voor Freelancers

Meer en meer doen onze opdrachtgevers beroep op onze outsourcing diensten voor de tijdelijke versterking van hun teams of de vervanging van een vaste medewerker. Voor dergelijke projecten hebben wij een uitgebreid netwerk van freelance management support professionals uitgebouwd.

Ben je een meertalige en door-de-wol-geverfde freelance management assistant, office manager of PA? Sta je open voor nieuwe projecten in de Brusselse regio, voltijds of deeltijds? Contacteer ons voor een afspraak!
We're pleased to meet you
Arcadius gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.